Mi minden készülhet a konyhában, többek között például kölesből és sütőtökből? Nemcsak Mazsola és Manócska tökházát említjük a műsorban, de elhangzik Kovács András Ferenc lélekmelengető verse is, amelynek főszereplője Rudika papagáj.
Ajánljuk Olvasóink figyelmébe a Katolikus Rádió Gasztronómiai műsorát, az Asztali áldást, amelyben Csuth Judit riporter Szepesi Dóra életmódtanácsadóval beszélget november 16-án, szombaton 11.30-kor.
Milyen finomságokkal dobjuk fel a zord őszi, téli estéket?
2013.11.15. 11:55
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr575632938
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek