Szani Roland rádió interjújában bemutattuk a Főzz évszakok szerint! című szakácskönyvünket és a makrobiotikát.
A Class Kultúra egyik esti műsorában a makrobiotika világában kalauzoltuk a hallgatókat.
Badarság-e Magyarországon banánlevest főzni? Mire jó a zellerszár? Milyen a makró fagyi?
Hogyan lehet a rántott szelet-sült krumpli párost makrobiotikusan elkészíteni?
Szani Roland kedves kíváncsisággal faggatott. A kellemes, pörgős műsor itt meghallgatható:
http://classfm.hu/egycikk.php?cikkid=1397
A Class FM-nél jártunk!
2013.10.08. 05:15
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr585445383
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek