Hozzávalók: egy marék rizstészta, marinált kápia paprika, apróra vágott savanyú uborka, sárgarépa, egy kevés ananász, főtt fafülgomba, egy kevés napraforgóolaj (vagy olívaolaj). Legjobb, ha az uborkát, a fafülgombát és a zöldségeket magunk savanyítjuk, úgy, hogy egy kis ecetes salátalében egy napig állni hagyjuk. A kovászos uborka levében is állhatnak a zöldségek, ha már van kovászos uborkánk.
Elkészítése: A savanyított zöldségeket, a gombát felaprítjuk és egy pici olajjal meglocsoljuk. Hozzákeverjük az apró kockákra vágott ananászt, a marinált kápia paprikát. A rizstésztát forró vízben egy percig főzzük, majd leszűrjük és a zöldségekhez adjuk.
Rizstésztás zöldségsaláta
2017.05.26. 05:30
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr5512433387
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek