Ez az édes, kesernyés saláta felébreszti a szeretetet*
Hozzávalók: ½ csésze goji bogyó, 2 paradicsom apróra vágva, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 csésze apróra vágott póréhagyma, 1 pici erős paprika hajszál vékonyra szeletelve, 1 zöld citrom leve, só, bors, 1 nagy adag szeretet
A szárított goji bogyót mossuk át és rövid ideig áztassuk meleg vízben, amikor már majdnem megpuhult, keverjük össze a többi hozzávalóval, majd az egészet öntözzük meg a citrom levével és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Illik hozzá a sajt, pirítós, sült hús, fasírt mellé kínálhatjuk. De sós palacsintába töltelékként is felhasználhatjuk.
Fotó: Szepesi Dóra
*A recept forrása: Eszterhai Katalin: Akaratunk gyógyereje című könyve
Kommentek