Hozzávalók: kristálycukor, hántolt napraforgómag, fahéj.
Elkészítése: Karamellt készítünk úgy, hogy egy serpenyőbe beleteszünk 2 evőkanál kristálycukrot és kevergetjük, amíg megolvad, megbarnul. Ebbe beleszórunk 4 evőkanálnyi napraforgómagot, elkeverjük, hogy a karamell bevonja a magokat, majd kitesszük egy tányérra, fahéjjal egyenletesen megszórjuk és hűlni hagyjuk.
Fahéjas napraforgó csemege (Bajor recept)
2016.05.13. 06:00
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr978369360
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek