Akár gyerekzsúrra, akár Valentin-napi összejövetelre jól jön ez a különleges és pikáns saláta. A háttérben látható almahattyú minden uzsonnázó asztal dísze lehet. Elkészítése nem nehéz, ezen a videofelvételen meg lehet nézni: http://www.siyahgazete.com/elmadan-kugu-yapimi---tek-kelimeyle-harika-video,657.html
Hozzávalók 6-8 személyre: 150 ml majonéz (lehet növényi is), 2 evőkanál natúr joghurt, 3 db kisebb alma, negyedekre vágjuk, kimagozzuk, majd durvára reszeljük. 4 szál szárzeller szeletelve, 25 g darabokra vágott dióbél, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem zöldje.
Elkészítése: a majonézt és a joghurtot összekeverjük egy tálban. Hozzáadjuk az almát, a zellert és a diót és a majonézzel jól összekeverjük. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Waldorfsaláta
2014.02.14. 04:35
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr345676316
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Makronauta · http://makronauta.blog.hu 2014.05.08. 14:10:38
Érettségi idején is tápláló ez a saláta. Szívesen megosztom itt ezt a szép és okos beszédet:
kulturaliskreativblog.com/2014/05/04/egy-obudai-vegzos-diak-ballagasi-bucsubeszede/
kulturaliskreativblog.com/2014/05/04/egy-obudai-vegzos-diak-ballagasi-bucsubeszede/
Kommentek