A bébicékla és a zöldborsó találkozása a párolókosárban, a tányérban és a gyomrunkban: mesés!
Hozzávalók: 6-8 db kis bébicékla, 20 dkg zöldborsó, 1 ek olaj, só, citromlé
Elkészítése: a céklát megmossuk, és a párolókosárban megpároljuk. A borsót egy serpenyőben, olajban puhára pároljuk. A mikor a cékla kihűlt, meghámozzuk, karikákra vágjuk, sózzuk és egy kis citromlével ízesítjük. Zöldborsóval köretként vagy salátaként fogyasztjuk.
Céklás borsó
2013.10.18. 04:45
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/5557259
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
Kommentek