Vendégváró különlegesség - hogy ez milyen finom! A gesztenyés kelbimbó sikerén felbátorodva osztjuk meg a rizses gesztenye receptjét: egy nagy tál vegyes zöldsalátával és egy pohár vörösborral komplett vacsora...
Hozzávalók:
2 csésze barna rizs, 2/3 csésze gesztenye, 4 csésze víz, 2 csipet tengeri só. (A gesztenye hámozását lásd a gesztenyés kelbimbó receptjénél. Konyhakész gesztenyét kaphatunk bioboltban vagy keleti élelmiszerboltokban.)
Elkészítés:
A megmosott rizst, a vizet és a gesztenyét hirtelen felforraljuk, megsózzuk, és 3/4 óra hosszat kis lángon befedve főzzük. 10 percig állni hagyjuk, majd összekeverjük és tálaljuk.
Gesztenyés rizs
2013.02.15. 04:35
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr594985669
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek