Olvasói visszajelzésekből örömmel értesültünk róla, hogy könyvünk sok családnál a karácsonyfa alá került. Ám reméljük, onnan kijutott a konyhába, mert egy szakácskönyv igazán a gyakorlatban kel életre. Még tél van, de ahogy jön a tavasz, a nyár és az ősz, - címéhez méltóan -, mindig aktuális lesz, érdemes továbbra is forgatni és főzni belőle. A könyv érdekessége, hogy számos specialitása mellett ajánlhatjuk azoknak is akik tudnak főzni, mert ők átalakítják a recepteket, akik pedig még csak most tanulnak főzni, így tanulnak meg – és ez nagyon előnyös! Most az első olvasói visszajelzésekből idézünk:
„A könyvet gyakran forgatom, (sőt a párom is átböngészte, tetszett neki), de még nem főztünk belőle. Tetszik a könyvben, hogy áttekinthető, a színekkel való felosztás miatt, és a tördelés is, meg az is, hogy a receptek nem "ijesztik el az embert" befogadható hosszúságúak.”
„Szerintem a legaktuálisabb és leghasználhatóbb a mostani választékból!
Azért eléggé döbbenetes, hogy vannak olyan "normális emberek" manapság, akik még nem hallottak az egészséges táplálkozásról.”
„Szép, tele színes képekkel. gyorsan elkészíthető, könnyű és mégis laktató ételekkel.
Segít a reggeliket és a vacsorákat is változatossá tenni. Italrecepteket is tartalmaz. Olyan zöldségek gyors elkészítésére is kitér, amilyenekről a régi szakácskönyvek említést sem tesznek, mert 50 éve nem voltak még elterjedtek, mint például a patisszon, brokkoli, kelbimbó. Részletesen kitér a fűszerek gyógyhatásaira is.”
„Nagyon gusztusos és egészséges édességeket is tartalmaz. Percek alatt össze lehet dobni egy komplett vacsorát néhány darab zöldségből. Egyszerű alapanyagokból sosem hallott ételeket lehet a szakácskönyv segítségével az asztalra varázsolni, mint pl. rizsbukta, gyümölcsnyárs...”
„Nagyon tetszik az összeszedettsége, praktikussága, és a már az annyiszor emlegetett kivitelezése, igazán remek és ha akarnám, se tudnék rosszat mondani róla.”
"Inspirálnak a receptek, például újra felfedeztem magamnak a céklát."
Továbbra is várjuk Olvasóink visszajelzéseit, megjegyzéseit. Örülünk, ha megosztják velünk tapasztalataikat!
Kommentek