Egy szendvicskrém-variáció, melynek alapanyaga a sok kalciumot tartalmazó szezámmag. Figyelem! A szezámmag nagyon finom és mindenkinek ajánlott!
Hozzávalók: 2 dkg pirított szezámmag, 2 dkg reszelt füstölt sajt, 5 dkg vaj és 1/2 kávéskanál őrölt római kömény.
Elkészítése: Az alapanyagokat összekeverjük. Kenyérre kenve azonnal fogyasztható. A szendvicsre tehetünk szeletelt kígyóuborkát, paprikát, sárgarépát is.
Szezámmagos vaj
2016.05.06. 05:30
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr98566528
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek