Ez a frissítő nyári desszert bármilyen idénygyümölcsből készülhet: sárgabarack, málna, szeder, sárgadinnye, szőlő – ízlés szerint komponálhatunk. Kiegészítésként a kelyhet tofukockákkal díszítjük, ezeket előbb forgassuk meg citromos mézben. A tetejébe szójatejszínhabot nyomunk. Behűtve tálaljuk.
Tofus gyümölcskehely
2011.07.14. 06:40
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr113034535
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek