Szusi stílusban így készíthetünk vegán falatokat: felszeletelünk csíkokra tetszés szerint sárgarépát, uborkát, avokádót, káposztát, paprikát, negyedelünk paradicsomot, tofuszeleteket is vághatunk. Nori algalapból negyed négyzeteket vágunk és tölcsér formában meghajtjuk, majd ezekbe tesszük bele a felszeletelt zöldségeket. Friss csírákkal díszítjük, salátaágyon tálaljuk. Elfogyasztása előtt pár csepp szójaszósszal, citromlével ízesíthetjük.
Színes szusik
2016.04.01. 05:35
A bejegyzés trackback címe:
https://makronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr148369414
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentek