Kedvenc jógatanárnőm receptje. Savanykás, sós, édes, erős és fanyar – az összes íz benne van, ami az életenergiánk keringését lendületbe hozza. A színei nem kevésbé harmonikusak, már a látványa beindítja az emésztőnedvek elválasztását.
Hozzávalók:
1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 1 avokádó, 1 citrom leve, olívaolaj, só, bors.
Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk, hosszában felezzük, negyedeljük, kockázzuk. A megmosott paradicsomot nyolcadokba vágjuk. Az avokádót megtisztítjuk, kettévágjuk, kivesszük belőle a magot és kisebb szeletekre vágjuk. Mindezt egy tálban beletesszük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, olívaolajat és citromlevet locsolunk rá. Összevegyítjük, máris fogyasztható.
Kommentek