Allergiás a gyerek!
Előadás és kóstoló
Mit kínálhatunk tejfehérje-, tejcukor-érzékenység, glutén-érzékenység esetén? Milyen jó minőségű növényi fehérjét adhatunk tejtermék, tojás és hús helyett? Hogyan kedveltessük meg a gyerekekkel a zöldségeket és a gyümölcsöket? Hogyan állíthatunk össze egy teljesértékű menüt? Konkrét receptek bemutatásával ezekre a kérdésekre kapnak válaszokat az előadáson – utána pedig meg is kóstolhatják a szülők és a gyerekek a finom falatokat.
Előadás 2012. augusztus 25-én, szombaton 15–16-ig, a Vegetáriánus Fesztiválon
A kóstolóra 16-órától a „Hogyan készül?" standon kerül sor.
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (volt Pataky Művelődési Központ), X. kerület, Szent László tér 7-14.
A belépés ingyenes!
A teljes program: www.egeszsegvar.hu
Találkozzunk személyesen!
Szeretettel várok minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat:
Szepesi Dóra
Makronauta
Kommentek